Tantens vårfynd

Måndag igen då. Började trots allt riktigt bra med ett meddelande att mina första arbetstimmar var inhiberade. KÄNSLAN av att inte behöva stiga upp ur den varma sängen, aaah! Virade in mej i mitt fluffiga duntäcke och njöt av att bara få ligga där. Tänk att jag någongång har varit en morgonmänniska och tyckte det var ok.

När vi var på stan i lördags gick vi via H&M. Jag var så inställd på att köpa något fräscht och vårigt. Kanske en tröja i pastell. Men på H&M hade de inte alls fattat att vi andra har bubblande vårkänslor. Inte ett fräscht äppelgrönt plagg så långt ögat nådde. Och inte hade stan ännu vaknat ur vinteride. Hade hoppats på öppnade uteserveringar med varma fleecefiltar och minttukakao, ungdomar i fjällrävens anoracker och Converse och torgstånd säljandes tusen och en modeller av solbrillor. But No.

Man tager vad han haver så grävde just fram det grannaste jag har, en påskkycklingsklänning kan man säga (sa jag förresten att jag redan köpt påskpynt?). Skulle ha tagit fram vårskorna också om jag inte skulle vara så sjukt frusen av mej. Sedan gick jag ut som den äkta tant jag är och fotade vårfynd.

 

SAMSUNG CSC

 

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

4 svar till “Tantens vårfynd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: