Pruttkuddar och sånt

Flaggdag idag. Naturligtvis det är ju Rios 11-årsdag! Vad ger man en elvaåring i present? Synade igår kväll genom alla tänkbara affärer i byn med föga resultat. Eller jag köpte några smågrejor som han redan fått när vi uppvaktade i morse. Prinsessbakelsen var viktigast.

Om man inte vill köpa en Ipad, Iphone eller  Macbook Air (har hört att det är dagens melodi) så finns det på riktigt ingen rolig leksaksaffär att handla i. Att småningom dela hus med en tonåring känns skrämmande. JAG var ju just en fjortis! Hur ska JAG som ännu är fjortislik kunna vara mamma till en likasinnad?

Hur ska jag kunna skydda honom, plocka upp bitarna efter hjärtesorger, låta honom köra iväg på en Suzuki Pv,  hämta honom från polisstationen(!), förhöra honom i högstadiematte, hålla fingarna borta från gula tonårsfinnar? Nej, han får inte växa mer. Han är min baby på 11 år som uppskattade pruttkudden han fick i morse. Yes.

 

SAMSUNG CSC

Hej Bullen! Jag är en kille på 11 bast som ett problem..

 

 

SAMSUNG CSC

 

Dagen till ära ville jag föreställa Lilla My

SAMSUNG CSC

Med Lilla My-klänning i barnslig velour

SAMSUNG CSC

Märkte till min glädje att en RIKTIG blomma blommat ut bland mina plastorkidéer

SAMSUNG CSC

Romeo måste pilla förstås. Han hade just före ritat extra blodkärl på sin kind.

SAMSUNG CSC

Sedan blev Lilla My allvarlig och tänkte att nu är det hög tid att växa upp.

6 svar till “Pruttkuddar och sånt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: