Blomsterproblem

Jag hör väl till den kategorin av människor som inte kan sköta blommor. Inte ens den tåligaste växten mår bra hos mej. Därför har jag endast orkidéer som ialla fall blommar ett par gånger i året och snittblommor köper jag regelbundet för trivsamhetens skull.

Nu vill jag alltså inte ha stora Yucca palmer, Bonsai träd, fikusar eller svärmors tungor utan bara en snygg och LÄTTSKÖTT växt/blomma/kvist som passar på matbordet. Just nu står där en mumifierad barrbuske. Men denna måste bytas ut, men mot vad?

 

 

SAMSUNG CSC

Barrträdet måste ut

SAMSUNG CSC

Barnen odlar något, kan det vara paprika?

 

4 svar till “Blomsterproblem”

  1. Den där stackars cypressen måste ut. Finns inget turgortryck i den mer. Dålig feng shui. En rosa pärlhyacint skulle passa hemma hos dig.

    Gilla

  2. Jag har också en sån där mumifierad cypress stående i ett hörn här hemma. Tyckte den såg så grön och fin ut ännu, tills jag kände på den och kunde konstatera att den nog antagligen är död… Fast så går det iofs för alla blommor i vårt hus inom max 2-3 månader. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: