Nu kör vi

Det känns väldigt konstigt det här. Att skriva i detta tomma fält. Att se det fyllas med svarta bokstäver  utan betydelse. Att plita ner några lösryckta tankar. Att rentav skriva ut i tomma intet. Hör redan ekon skalla. Har förresten aldrig hört maken till ekot på åsksmällar som när jag bodde i Genève. Dundrade så otroligt att även den tuffaste biker-duden låg under sängen med puré i brallorna.

Konstigt är det också att ligga sömnlös om nätterna och blogga i huvudet. Just därför känns det som en bra idé att skriva av sig på dagen och låta skönhetssömnen ta hand om kropp och knopp på natten. Vill undvika panda-looken som redan är mej hack i häl.

BLOGGA?! Öööh, är det inte bara såååå 2010? Kanske det. Högst antagligen. Men vad gör man? Struntar i det? Kanske det. Ja, högst antagligen. Tydligen, för nu……..

…..KÖR vi!

SAMSUNG CSC

15 svar till “Nu kör vi”

  1. Hurraaaa!! Så kul att du skriver, alla borde göra det! Och bilder älskar jag, du har så många fina motiv i ditt liv ❤ PUSS och lycka till med somnandet nu 🙂

    Gilla

    1. Jag är inte riktigt haka på det här wordpress ännu. Men tror att den säger att du skrivit men sen måste jag liksom godkänna kommentaren. Ska se om jag får bort funktionen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: