A comeback!

Ja ja, jag vet vad ni tänker. Ännu ett förgävet försök att damma av bloggen. Vi vet hur det går. Vi har sett det förr. Blah blah blah! Bloggar är så last year! Eller så FÖRRA decenniet om vi ska vara besvärligt petnoga.

Och ja, ni har helt rätt. I’ll give you that. Bloggar är som gammelmedia (vem läser tidningar nuförtiden?) och nej, jag läser inga bloggar. Det ska vara snabba puckar. Instagram-scrolling är det mesta jag orkar med. Till och med Insta Stories, som är väldigt skoj, tar för mycket tid.

Så varför öppnar jag upp bloggen igen efter två tysta år? Jag vet inte. kanske för att jag  vill dokumentera, skriva och dela min passion för inredning. Vi har nämligen flyttat. Och då känns sånt viktigt. Så blogga igen, why not?!

4 svar till “A comeback!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: