Hej där

Vill säga tack och krama om alla som skickat varma hälsningar, fina ord och böner. Både här på bloggen och i andra forum. TACK!

Jag tror att jag under den första veckan fick närmare 350 meddelanden. Jag har burit alla med mej under en lång vistelse på Åbo sjukhus.

Vi är hemma nu och försöker hitta nya rutiner i en annorlunda vardag. Lillkämpen mår bra under omständigheterna. Men inget är som förut. Operationen var otroligt tuff men målet var att avlägsna tumören (vilket ser ut att ha lyckats). Däremot uppstod allvarliga komplikationer efter operation och det blev skador på hjärnan efter tre stycken strokes. Just  nu mår han bra men behöver tillsyn och hjälp med det mesta.

Mitt huvud är fullt och en vägg av oerhörd tröttma mötte mej när vi väl kom hem. Tre månader av kolossal oro och sömnbrist ska tydligen visa sig förr eller senare. Denna blogg får pausa tills vidare. I min nya blogg tömmer jag huvudet och mitt anteckningsblock. Följ mej där. 10259161 (2).JPG

19 svar till “Hej där”

 1. Styrkekram, känner dig inte alls men känner med dig då vi har barn i samma ålder.. Försöker tadig på orden och carpa varje dag!

  Tummar och tår att allt ordnar sig till det bästa för Er alla ❤

  Gillad av 1 person

 2. Ge aldrig upp – det finns inga rätta ord att skriva, då man är mitt i en livssituation som ni.
  Önskar er krafter och lycka på vägen. Har tänkt ofta på er ❤

  Gilla

 3. Jaa, inte hittar man några vettiga ord, men uppskattar att du skrivit på bloggen, för det är många, många som har tänkt på er och undrat vad läget är. Tröttheten är helt förståelig och oundviklig. Försök skala bort allt extra och se till att få en lugn jul. Styrka i massor till hela familjen!

  Gilla

 4. Oj, jag har tydligen inte läst din blogg på evigheter, för det här kom som en överraskning nu. Kan inte komma på någonting som skulle passa att skriva här, men jag önskar er verkligen all kraft och allt det bästa i den här situationen! ❤

  Gilla

 5. HEj fina vackra starka! Jag bara gråter just nu, och jag skickar all styrka och kärlek till dig, jag har ingen aning om vad du går igenom, vågar inte ens snudda vid det i tanken. Jag ber för er! xxx

  Gillad av 1 person

  1. Tack Sara!<3 Jag har njutit så mycket av att se bilder på Romy. Hon och Romeo är ju precis jämngamla, och samtidigt varit lessen att han missat så mycket av livet iom sjukdomen. Kramar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: