Pippi på Pippi!

Ska ni göra en sak med era barn denna vår (förutom att berätta för dem hur kolossalt härliga individer de är) så är det att gå på teater! Pippi Långstrump på vår egen allra finaste Wasa Teater! Det är en order!

Och tro inte att den är endast för barn. Nej, nej och åter nej! Jag har inte skrattat och njutit så där mycket som när vi såg pjäsen på premiären i onsdags. Det var pure pleasure från början till slut. Var det inte gapskratt så hade jag definitivt ett stort Pepsodentsmil från början till slut och det är ingen kort pjäs precis.

Barnen gillade naturligtvis de med. Det hände hela tiden så mycket på scen att de små stackars huvudena roterade som små ugglor. Sång, koreografi och berörande scener. Scenografin var spot on och färgen på Villa Villerkulla satt tonen på resten av av dekoren. Som ett godishalsband i pastell. Ibland var kläderna som tagna från Alice i Underlandet eller någon annan saga ur fantasygenren. Tala om eyecandy minsann!

Denna pjäs får absolut inte missas! En andra gång är redan inbokad för vår del.

2 svar till “Pippi på Pippi!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: