Guilty or not?

Lite seriesnack mellan varven. Vilka är de bästa serierna just nu? Jag sparade länge på de två sista avsnitten av The Affair, bara för att jag inte ville den någonsin skulle ta slut! Förutom att serien har en grym och spännande story, så är det något så äkta över hela skådespeleriet och dialogerna. Där var ”normala” serier eller filmers scener klipps av och byts, där fortsätter dialogen i The Affair. Den fortsätter precis som den gör i det vanliga livet. Och det är det som känns så verklighetstroget och igenkännbart.

Sedan googlade jag, och till min lycka kommer säsong tre detta år! Can’t wait. Kan heller inte vänta på uppföljaren på The Fall. Blev så kär i Gillian Anderson att jag kanske till och med måste börja följa nya X-files, haha! Bloggade tidigare om The Fall och de härliga feministiska kängorna just huvudpersonen (Gillian Anderson) ger till sin omgivning. Och det är inte vanligt att se på tv. Mera sånt!

Bloodline, Marco Polo och Homeland får också snart ta och sända nya avsnitt! Orange is the new black blev mycket sämre i säsong tre, trots den där womancrushen alla fick på en ny rollinnehavare. Jag har fortfarande kvar halva säsongen att se nångång när jag har tråkigt. Däremot väntar jag MYCKET på Peaky Blinders! Åh, den är bra. Ni måste se! Säsong tre visas nu i England så snart har vi den här på Netflix också.

Men vi måste också snacka om Netflix dokumentärserie Making a murderer! GALET så man tappar hakan! Nu har jag sett alla tio avsnitt och ack vilken besvikelse. Ett antiklimaxslut! Berätta, vad är era tankar kring hela grejen. Guilty or not guilty?

SAMSUNG CSC

Förresten, finns dessa blommor redan nu att få tag på? Känner för nåt vårigt!

 

11 svar till “Guilty or not?”

 1. The Blacklist är bra..Madame Secretary..Suits..Scandal en helt ny som verkar bra är Colony…jag ser på så många så jag int kommer ihåg alla..hmmm..Mr Selfridge tycker jag mycket om och säsong tre av den har just börjat. Snart kommer en ny säsong av Girls.

  Gilla

  1. Suits ska jag kanske börja på. Tack för tipset! Blacklist har jag sett nån säsong men kom av mej i något skede. Kändes så krystat på nå sätt. Jag vet, jag är picky 🙂 Girls testade jag ett avsnitt och längre än det kom jag inte.

   Gilla

 2. Måste fråga om making a murderer. Har sett ca 3/4 av första avsnittet och vill bara somna. Är jag bara svårflörtad eller trög – eller lyfter det snart? Känns som så grym hype kring serien.

  Gilla

  1. Nå har du sett 3/4 så borde du nog redan vara ”fast”. Du kan nog sluta se nu. Gubben satt och stönade genom fem avsnitt men sen blev han intresserad. För mej tog det tre avsnitt och jag var hooked. Blir bara så gaaalen att det kan finnas så mycket orättvisa och korruption bland yrkesfolk som man är beroende av. Huj!

   Gillad av 1 person

 3. Jag tror nästan han är skyldig. Storyn är ju endast vinklad från en sida och jag var så fruktansvärt arg när jag sett den för jag tyckte det var så orättvist att en oskyldig ska genomgå allt detta.

  Sedan började jag fundera och på att mot Steven hade de ju ändå lite att gå på men mot den yngre släktingen (kommer inte ihåg namnet) så hade de ju nästan inga bevis och ändå sitter han inne. Vad är det vi tittare inte får se? Vilka bevis väger så starkt att de båda blev fällda? Varför forskar han i fallet om han är oskyldig, borde han inte kunna kräva att fler blodstänk analyseras? Kanske är det min inte försvarsmekanism som vill tro att detta kan bara inte få ske om man är oskyldig?!

  Sevärt, intressant och väcker många frågor. Trögt i början men sen sitter man och hejar på honom

  Gillad av 1 person

  1. Det är så roligt att analysera. Jag är absolut på hans försvarsadvokaters sida. Herregud så jag gillade dem<3 Jämför dem med resten av packet så ser man tydligt vem det går att lita på 😀

   Gilla

 4. Du måste ju lägga in en spoilervarning här. Har dragit ut på att se Making a murderer för att jag ännu är uppe i en annan serie. Nu vet jag ju att man inte får veta om han är skyldig eller inte.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: