Årets julkalender

Någon talar om att lyssna på julmusik. Vah? Nu redan? Nej, bevars. Inte här inte! Känns ju lite somrigt ännu trots att julen snart knackar på dörren. Två kvicka månader kvar. Vad ska hända i min julkalender i år då? Förra året körde jag naket! Hur ska jag kunna toppa det i år? Den som lever får se. Så häng kvar i faggorna!

Imorgon blir det Halloween en vecka för tidigt. Minstingen ska ha kalas, och det skulle absolut vara Halloween-tema. Imorgon förvandlas hemmet till en stor pumpa med tio vilda busungar. Om jag överlever detta, klarar jag allt. Kan mycket väl hända att jag kolar vippen på lördagens släktkalas istället. Jag tror jag har den mest högljudda släkten i hela världen. En behöver en veckas semester efter varje släktträff. Och öronen lider av tinnitus ett decennium efteråt. Minst.

julkalender inspiraion

Fjolårets julkalender i miniformat

2 svar till “Årets julkalender”

 1. Kan så relatera till ditt ”ojas” för kommande barn-tjohejet. Hade själv 7-års kalas för inte alltför länge sedan. Och jag har nästan ingen hörsel ännu heller. Men överlevde det gjorde jag. Å vi körde lite pre-halloween, men bara en gnutta. Kämpa på, det blir nog bra ska du se. Du får ta släktkalaset som en ”dagen-efter-shot”.

  Gillad av 1 person

  1. Det lät ju nästan roligt, en dagen-efter- shot! Kan ju också bjuda på vin och påbörja lördaggkvällen 🙂
   Så skönt att du har det över! Har du klarat det, så måste jag väl..Tack för peppet!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: