Jag var också med

Eftersom Linn snodde mina bilder till ett blogginlägg hon skrev idag, så hoppar jag över dem här. Riktigt kuligt att träffa många från gänget på sommarfesten som Sevendays ordnade! Jag hade ju haft trubbel med att hitta barnvakt och till slut ordnades det så att jag trots allt hann med en liten stund. Desserten fick jag dessvärre ta med i en doggy bag. Kunde omöjligt lämna Faros utan den gudomliga chokladbrownien med vitchokladglass. Mmm-mm-mmm!

Hoppas på en träffis snart igen, så jag hinner snacka med alla!

Faros

Vyn från fönstret. Så häftigt att sitta på samma nivå som havsytan liksom.

Faros

Mysbåten

Solnedgången var fantastisk, once again, och tusen knott flög in i näsa o mun.

3 svar till “Jag var också med”

 1. Vilka fina bilder! Ajdå jag missade att ta kort på båten i skymningen, den är nästan finast då tycker jag. För övrigt var det jätte roligt att få träffa dig irl. Du skriver så otroligt roliga krönikor och blogg för den delen också! Hoppas vi ses snart igen!?
  Kram -e

  Gilla

  1. Ja den ser så mysig oc stämningsfull i skymningen. Det var så kul att träffa dej med! Synd bara att man inte hann tala mycket med alla.
   Jätteglad att du gillar mina krönikor 🙂 Imorgon kommer en ny! Hoppas på en träff snart igen. Ha det fint, kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: