Det brinner i baken

Tack för pussar och kramar i mitt förra gråa inlägg.Ni är så snälla! Och tackar som frågar, jag mår kanske lite bättre nu redan. Men ligger så på efterkälken med allt. Har gått halva dagen i tron att det bara var måndag så gissa paniken när jag blev upplyst om att vi redan hade tisdag. Jag har liksom förlorat en dag och så mycket som är ogjort!

Ett par deadlines och annat som lyser rött. Nu börjar det brinna i baken. Före det får jag inte mycket gjort. Piskan ska smälla hårt före jag påbörjar saker ordentligt. Så är det varje gång och nej, jag kommer inte att göra annorlunda nästa gång. Inga läxor lärda. Är man en prokrastinerare så är man. Can’t help it!

Ett stycke krönika ska vara inlämnad.imorgon..eller var det kanske igår? Men hjälp mej, vad ska jag skriva om?! Just nu har jag bara irrelevanta ämnen i huvudet som vektorer och fönstertejpning.

SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: