”Sålt smöret och tappat pengarna”-feelis

Precis som rubriken förtäljer så har min dag varit, på ren svenska, för jävlig! Jag har varit förbannad, ledsen, besviken och nu har alla känslor pressats ihop till en ångestklump i magen. Urk. Tröstäter godis. Hjälper föga. Kanske till och med förvärrar och ökar på klumpkänslan. Men enough! Imorgon är en annan dag. Det måste det vara. I slutet av veckan är detta troligtvis glömt och livet ler igen.

Med vänlig hälsning,

jag emot världen

Ps. Jag har inte ens pms

SAMSUNG CSC

5 svar till “”Sålt smöret och tappat pengarna”-feelis”

  1. I feel you – hade den värsta kvällen igår, jag lovar. Och vräkte i mig chokladmousse idag. Men du är snygg, smart och ljuvlig, så var du glad över det åtminstone – och jag är glad att vi träffades nu äntligen! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: