Mental shutdown

Bear with me! Jag ska snart lägga in en högre växel här på Me, myselfies & I. Promise. Just nu är mina hjärnceller fokuserade på annat stuff. Lunchade med Linn på Il Banco idag. Det är patetiskt hur sällan jag träffar någon nu förtiden. Inte heller våra stående afterwork träffar med tjejerna har blivt av på någon månad.

Det är verkligen som ett björnide på den sociala fronten. Mental shutdown. Måste bli ändring snarast möjligt. Jag menar, hur överlever man annars? För att stilla min abstinens tittade jag igenom gamla foton från förra våren och hoppet tändes. Det blir bättre. Alldeles snart. Nu biter vi ihop lite till, snart plockar vi tussilago, zippar rosé i en park och jobbar på fräknarna. Och den som lever livet enligt carpe diem, hatten av!

Och medan vi väntar på våren kan ni väl hjälpa mej lite? Jag söker ett nytt fräscht namn till min firma som involverar styling, foto, webdesign och marknadsföring. Jag vet, jättesvårt men firman kan inte vara namnlös ju.

SAMSUNG CSC

13 svar till “Mental shutdown”

 1. Den kan väl heta ditt namn? Det finns ju många som tar sitt eget namn som firmanamn. (Kommer du på en enda fotoateljé som inte heter sitt efternamn?) Ditt namn är dessutom snyggt och ovanligt, och börjar vara inkört tack vare bloggen.

  Gilla

  1. Jo har noterat att de flesta nog använder sitt namn. Därför ville jag vara kärringen mot strömmen 😉 Men du har rätt, mitt namn är bra inkört så där annars här i Vasa och så via bloggen därtill.

   Gilla

 2. Skitsvårt det där med namn. Har klurat på ett nytt till bloggen hur länge som helst, och har eventuellt hittat ett som känns bra nu – måste bara vänta med ”lanseringen” tills jag har alla komponenter (headerbilder etc, wink wink!) klara. 🙂 För övrigt tycker jag också du har ett så gälit snyggt namn att du ska köra på det!

  Gilla

  1. Spännande med lansering! Heja! Och jag fatta winken förstås 🙂
   Jag ska klura lite till. Mitt namn är jag ju sälv rätt tröt på haha, men är glad att andra gillar det!

   Gilla

  1. Ännu en som håller på mitt namn, tack! 🙂 Så svårt, blir tokig! By Boussir passar bra men tyvärr tycker jag att det där med ”by” och ”living” osv. är lite tjatigt numera. Synd, för hade bra klang!

   Gilla

 3. Ser att de som kommenterat före också varit inne på samma linje 🙂 Ditt namn är verkligen speciellt och jättefint, därför är mitt förslag Style by Boussir.

  Gilla

  1. Skulle verkligen beskriva hela firmans innehåll som helhet. Men som jag sa tidigare, så är jag tveksam till det där ”by”..åååååå, nu är jag confused! 🙂

   Gilla

   1. Förstår vad menar med det där by, men det är ett så behändigt litet ord 🙂 Ett annat förslag kunde vara Boussir & Company…i och för sig är du kanske nu just ett enpersonsföretag men inte behöver ju & Company syfta på att man skulle vara flera… 🙂

    Gillad av 1 person

 4. Kämpa! Såg igår några knoppar pressa sig ut ur marken, hoppet tändes om att det nog kanske blir vår i år igen… 🙂 Tycker den här tiden i feb-mars är värst annars, när det emellanåt är soligt o underbart o sen plötsligt så regnar det igen i två veckor. Förresten gillar jag hur Boussir & Company låter! It’s got a fancy ring to it 😉

  Gillad av 1 person

  1. Håller med, en pärs är vad denna årstid är. Men det är också nu förväntningarna inför sommaren börjar dyka upp och det är ljuvligt! Boussir & Company…riktigt coolt faktiskt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: