Äntligen!

Äntligen. En efterlängtad fredag! Tror faktiskt jag aldrig längtat så hårt. Det höga glaset är fullt och den gamla soffan har förvandlats till himmelriket. Jag är invirad i den skönaste filten och väntar på att brasan ska börja spraka. Just nu ger jag livet hundra poäng. Jag ska softa vidare, men lämnar er med en pinfärsk krönika att läsa. Handlar om mitt pinsamma missbrukarbeteende. Skriven av yours truly.

Klicka på bilden för att läsa. Skål!

nadiaporträttfärg2

5 svar till “Äntligen!”

  1. En underbart skriven krönika! Gillar ditt språk och dina formuleringar. Men, när du väl ligger där med din Baby i famnen och ingen återvändo finns då kommer vara helt oförstående inför varför du inte gjort slag i saken tidigare och jagat rätt på fiskstimmen.

    Önskar dig en suverän lördag!

    You Rock!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: