Nöjesguiden

Kikar in en snabbis för att berätta för den som ännu inte hört om vad sevendays.fi är. Många har antagligen redan hört något, men kanske inte riktigt fattar VAD det är. Sevendays.fi är alltså en storsatsning från HSS Media, en helt ny sajt där man kan hänga och läsa artiklar, bloggar, krönikor, lyssna på poddar.

Lite i stil med Aftonbladets Wellness. Helt perfekt för de som redan läst (eller tröttnat på) nyheter om riskdagsvalet, Isis brutala tortyr och Ukraina-krisen. För på sevendays.fi finns bara nöje och annat lättsamt som hemma hos reportage, skönhet och resor. Ja, och så varierande och intressant innehåll i diverse bloggar. Man väljer själv vilka man läser. Nya poddar för poddlovers och feministiska krönikor.

Och så jag då, jag finns också på sevendays. I form av en krönikör. Ja, det stämmer! Varannan FREDAG bajsar jag ut en krönika, så jag hoppas ni följer mej även där. Thanks folks, mucho apreciado!

Premiären sker om några timmar. Från lördag 14.2 är hela sajten öppen för alla nyfikna. Enjoy.

nadiaporträtt1

6 svar till “Nöjesguiden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: