Panikångest puts väck

Aftonbladet länkar till Blondinbellas inlägg om panikångest och jag länkar till podavsnittet där jag berättar om min panikångest. För dej som inte ännu har lyssnat. Jag kan relatera till Isabellas inlägg eftersom likaså jag fick panikångesten som ett brev på posten. Plötsligt damp den ner igen efter många år utan men lika snabbt försvann den med hjälp av en cocktail tabletter från hälsokosten. Ciao ciao!

4 svar till “Panikångest puts väck”

 1. Vad är det för tabletter du köpt från hälsokosten? Funkar de eventuellt i förebyggande syfte?

  Skönt att du klarade dig med det! Panikångest is a bitch.

  Må gott!

  Gilla

  1. Det är saffransextrakt. Eftersom jag märkte att min panikångest nu var mer hormonbetingad, så tycks den funka super som förebyggande. Jag tar dem varje dag och enlogt studier ska de upprätthålla känslomässiga balansen och bevara en bra sinnestämning. Min pms försvann också. Sedan tar jag dubbeldos d-vitamin utöver det. Är riktigt chockad själv hur bra jag började må! Lycka till 🙂 Inte den värsta fienden ska behöva lida av panikångest!! Fyy!

   Gilla

 2. Alltså vill du förklara med om saffranextraktet 🙂 Är det alltså tryggt att för vem som helst testa..;)Dubbeldos d-vitamin kör jag redan med men blev lite nyfiken på saffranet (även alltså utan panikångest 🙂

  Gilla

  1. Jo absolut tryggt att ta utan ångest också. Pillrena gör bara livet lite mer harmoniskt, minskar tröthet osv. Innehåller förutom saffranet även en massa olika b-vitaminer och magnesium.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: