Ett sexigare skåp helt enkelt.

Som jag lovat, här kommer bilder på det (nästan) färdiga skåpet. En krönlist skulle det ju också ha. Status pending. Handtagen är inte heller helt fastskruvade och på alla ställen och måste jag täcka med lite mera svart färg. Slarv-Maja har haft bråttom. Och sen får jag äntligen fylla skåpet proppfullt av grejor. Minimalisten bor inte här inte. Men summa summarum så är jag nöjd. Färgen är härligt matt och matchar med vårt svarta, hemska matbord.

FÖRE: Ett tråkigt typ Billy-skåp SAMSUNG CSC

EFTER: Ett sexigare mattsvart SKÅP SAMSUNG CSC

16 svar till “Ett sexigare skåp helt enkelt.”

  1. Precis, nu passar den in i hemmet så att säga. För tjugo euro (som jag köpte skåpet för) plus målfärg, helt okej 🙂 Jag tror jag målade ca tre gånger. Det fäste nog bra med tanke på att jag inte sandpapprade alls. De där skåpen är ju rätt hala på ytan. EFter en gång blev det blåaktigt, och efter två varv var färgen bra, men jag drog en tredje gång för att få det lite jämnare.

   Har du börjat med tavelramen?

   Gilla

 1. Men jäklar så snyggt! Från ”billiskåp” 😝 (fattar ni ordvitsen eller är det bara jag… 😜) till värsta snygga lyxmöbeln 👍 gjorde själv liknande makeover förra året på ett 50 år gammalt skolbokskåp. Gick från senapsgult (jeee) till svart med mattslipad yta, och det är banne mej snyggaste möbeln vi äger! Att det sedan inte gick att få upp på vinden till vardagsrummet var ju en annan historia.. Grym FAIL som lillabrorsan hade sagt 😉 Får beskåda det från sängen nu istället, åxå helt ok! Tummen upp för att förändra med målarfärg, grymt bra jobbat! Föresten vad är det för typ av färg du målat med?

  Gillad av 1 person

  1. JA men tack! Och förstod ordvitsen 🙂 Det är alltid ett projekt att göra en makeover på en möbel, men så värt det in the end! Jag målade med Vintage Paint black Velvet från Jeanne D’arc. Målpytsen syns på den första bilden.
   Njuta av ditt fina skolboksskåp där du ligger i sängen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: