Sprid vidare! #9

SAMSUNG CSC

Jag blir så glad av era kommentarer! Denna kalender gjorde jag med syftet att stärka min egen självkänsla. Jag sökte ingen uppmuntran eller bekräftelse, men jag är lycklig över att så många bryr sig och hejar på. TACK!

3 svar till “Sprid vidare! #9”

  1. Jag tycker att din kalender är så befriande. Det är ju precis sådär vi mammor ser ut, men som du skrev. Man ser bara perfekta bilder överallt så man får ju så skev bild av hur en kvinna ska se ut och tycker själv att man inte duger med sin randiga mage och lår. Det är så sjukt att dom 30+ ig 3 barns mamma skäms jag ännu idag för min randiga mage och mina lår på stranden. Den här kalendern har fått mig att tänka om! Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: