Bloggar

Känner lite som att jag måste hitta lite obekanta bloggar att läsa. Sedan jag blev medlem i Finlandssvenska bloggare på Facebook, har jag fått upp ögonen, för me,j nya bloggar. Blir så otroligt inspirerad av hur mycket bra typer det finns. Alla verkar så ambitösa, driftiga och talangfulla! Och de flesta är dessutom så unga OCH duktiga.

Men det finns bloggar man bara inte kan sluta följa. Som man följt forever. Som denna till exempel. Så sjukt bra blogg! Har följt henne när hon fött barn, flyttat, bytt jobb, skilt sig. Hennes texter, så förföriska och humoristiska. Ni MÅSTE läsa!

SAMSUNG CSC

6 svar till “Bloggar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: