Chilla och inget annat

Lata lördag. Inte mycket gjort. Vi ryckte upp oss och körde till Replotbron. Det var så ruskigt av blåst och regn så vi gick snabbt upp, knäppte med stelfrusna fingrar  ett par foton med och sprang sedan ner till den varma bilen. Dagens ansträngning. Sedan passade vi på att vada i de gula lövhögarna  precis före killar i traktorer försvann med dem. Bestämde i samma stund att nästa höst MÅSTE jag åka till Lappland och vandra. Fota ruskan och vandra.

Fredag var en sådan lyckodag. Inget särskilt hade hänt, men det kändes ändå så bra. Huvudet var fullt av nya idéer, kom-ihåg-blocket fylldes med  planer och det kändes som om jag plötsligt fick min inspiration tillbaka. Och som jag har längtat efter mitt vanliga jag. Det blev tapas hos mamma och min lillebror var hemkommen från Göteborg. Av farten hällde jag i mej en karaff rött. Sedan var jag extrasnäll hela kvällen tills John Blund klubbade mej.

Resten av helgen ska bestå av chill, men när veckan börjar ska jag se till att mina planer blir av, jag ska skrida till verket så det ryker om det. Inget ska stoppa mej nu. Det värsta som kan hända är ett nej. Om det misslyckas och jag faller in i höstdepp igen, tänker jag köra Idas tips med glasburken.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

2 svar till “Chilla och inget annat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: