Gone girl

Jag har sett Gone girl. Så nu behöver ni inte se den. Har en film ett dåligt slut, är det en dålig film. Trots att den första timmen är helt okej. Och det var den i Gone girl. En spännande början med en bra intrig och en oväntad vändning. Men sedan började det gå utför. Manuset hackade och en mystisk bakgrundsmusik vreds upp.

Jag vet att filmen är baserad på en bok och kanske borde läsa den för att fatta filmen. Eller kanske den skulle kännas änu sämre då. Jag ger inte Gone girl många tummar upp, men så är jag också den största filmkritikern i världen. Inte många filmer tillfredsställer min smak. Folk i biosalongen skrattar högt och jag undrar vad det är frågan om. Men så är jag. En svår typ, haha.

6 svar till “Gone girl”

  1. Oj hjälp, svår fråga! Jag gillar mest dramafilmer. Vänskap, förhållanden och livsöden. Men visst gillar jag thrillers också, men har såå svårt med pretentiösa manus och filmer som innehåller 1) strippklubb 2) nakna kvinnor 3) manus skrivna av män för män HAHHAAA.

   Nu kommer jag inte ens på EN bra film..måste fundera 🙂

   Gilla

 1. Jag är nog en sån person att jag hellre läser boken än ser filmen. Du får ju bilda dig en egen uppfattning genom boken och behöver inte se någon annans uppfattning.. plus att de oftast lämnar bort så himla mycket bra detaljer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: