Slapparhelg

Bara en helt vanlig slapparhelg. Ja, det blev det. Oftast har jag sådan sjuk stress att göra något, hitta på något, städa, fixa, baka, pynja. Men inte denna helg. På fredagkväll kände jag hur förkylningen kom smygande och kurerade genast med oreganoolja. Två ynka droppar, men grymt starka och fungerar alltid lika bra. Som gift mot alla åkommor från förkylning till svampinfektioner. Och skrämde bort förkylningsmonstret även denna gång.

Mjukisbrallor hela helgen. Yllesockor och hästsvans. Och jag är lite stolt att jag kunde slappna av. Till 80 procent i alla fall. Det aktivaste blev ett Pomp De lux-party och en skogspromenad.

Söndagskvällen fortsätter i samma stuk. Kanske film och godis. Chilla före veckan börjar igen. En ny vecka med mycket fotoredigering, två nya bloggsamarbeten, en photoshoot och  bortpackande av sommarkläderna.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

7 svar till “Slapparhelg”

  1. Skönt! Ser på bilderna förresten att vår son har likadan polarn o pyret-jacka som han använder för andra året. Den har varit superbra, tycker jag! Trevlig fortsättning på söndag-kväll. 😊

    Gilla

    1. Tackar 🙂 Du hittar dem på hälsokosten! Bara att fråga där, de vet nog. Är naturens bästa antibiotika som till och med botar snäppet bättre än syntetisk antibiotika enligt vetenskapliga studier. Ska inte ges till småbarn dock på grund av att de bränner ordentligt i munnen. Ingen vanlig pizzaorgegano precis 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: