Mera golv, te-party och en ny hobby

Regnigt och lite kyligt idag. Brr, brr, brrr! Strumporna är på. Vi hade besök av en ny barnvakt. Så skönt att ha en bra tjej att kunna ringa när det behövs. Denna höst ska vi, jag och gubben, skaffa en gemensam hobby (förutom internet och barnen). Något som VI ska göra en gång i veckan. För att komma bort och hitta mera gemenskap i vardagen. Kanske vi till och med får motion på köpet beroende på vilken hobby det blir. Ja, så vad ska vi göra? Vilken hobby är rolig? Förslag, tack!

Efter lunchen hade vi te-party (läs: klotta-med-vatten-party) med kidsen. Nedan lite foton på det och det NYA golvet framför öppna spisen i vardagsrummet.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

8 svar till “Mera golv, te-party och en ny hobby”

  1. några tips:
    vi började cykla i skogen i sommar, och investerade förra veckan i två nya mountainbikes. De var dyra, men skall nog hålla i många år nu 🙂 Olika jumppapass har vi ibland varit på, och även helgdanskurser via arbis. Massagekurs via arbis 🙂 om de nu har en sådan i år.

    Gilla

  2. Vilket härligt golv! 🙂 Geocaching är kul (kom här ovan också), yoga, klättring.. Kanske någon matlagningskurs ur Arbis-broschyren? 😉 Eller så lär ni er spela ett instrument eller går på danskurs. Tycker själv det är roligast att göra nya saker som ingen testat tidigare, så är man båda lika bra/dåliga. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: