Vi ska nog åka till Sverige.

Finns det någon med mer beslutsångest än jag? Jag blir så trött på mej själv. Vad hände med spontaniteten och att våga chansa? Nej, det är inte så enkelt som kontrollfreak. Nu har jag surfat nätterna igenom på boende i Sverige. För vi har kommit så långt, det är till Sverige sommarresan blir. Plötsligt blev jag expert på Sveriges geografi. Jag vet alla städer, län och småbyar. Dessutom kan jag också beräkna avstånd; fågelväg eller bilväg mellan olika orter. Jag är hålögd och väldigt, väldigt trött på inter-nätet och dåliga bokningssajter.

Men hej, det är ju bara en vecka tills avfärd. Det är ju också värsta högsäsongen och alla andra normala har bokat minst ett halvår på förhand. Jag är så less på mej själv. Nästa år vill jag hyra en stuga i Vasa skärgård. Detta år lär det bli tält. På någon sunkig campingplats i Säffle.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bilder från gårdagens utflykt till Replot och Café Arken. Maten var visserligen god men väntetiden blev 1,5h och kamerabatteriet tog slut.

Sen stannade jag och plockade landsvägens guld- Lupiner. Hittade till och med vita som inte är så vanliga. Hur vackra!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

6 svar till “Vi ska nog åka till Sverige.”

  1. Jag måste bara tipsa om Lund och lägenhetshotellet StayAt Lund. Vi var där ifjol och kommer att åka dit igen. Om man inte har bil kan man flyga till Köpenhamn och sen köper man åkkort och tar buss/ tåg vart som helst i Skåne. Skåne överlag är så otroligt vackert och Lund är så mysigt så vi häckade där betydligt fler dagar än vad vi planerat. Satt på uteserveringar och fantiserade om att flytta dit.

    Gilla

    1. Låter som ni haft en underbar resa! Har faktiskt aldrig varit i Lund. I skåne har jag varit på bilsemester, helt otroligt fint där.Tack för tipsen, ska sätta det bakom örat.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: