Adoptivsoffan

Grannen har en soffa som ska åka iväg till Röda korset och jag har adopterat den så länge. Jag har putsat upp den, ställt den i solen för att torka, kastat den in under en presenning varje gång det regnat.  Jag har nästan skapat något slags känslomässigt band till den där soffan.

Skulle nog själv förvara den ifall jag hade utrymme för den. Men före den ryker ska jag använda den som fotograferingsrekvisita. Idag var det meningen, men det regnar så det får bli film och städning istället. Och Stundars barnkalas ikväll lär väl heller inte bli av. Synd, för jag hade sett framemot en riktig färsk gris som bara finns att få på Stundars. Ljummen och mjuk med sylt som man nästan bränner sig på. Snålvattnet!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

2 svar till “Adoptivsoffan”

  1. den soffan skall du nog adoptera om du bara lyckas få inden i nåt garage eller hos nån släkting tills du själv har plats med den. Deär ju helt superfina. Har en liknande själv som står uppe på mammas vind och väntar på att jag nån gång skall få lite mera utrymme 🙂 Yills dess får den snällt vänta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: