Att må bra

Jag sitter och stirrar på en påse lösgodis och en Fazers chokladplatta. Idag ska jag njuta av dem, av varje tugga för imorgon börjar det nya livet. Det nya livet börjar kanske varje måndag för somliga och jag hör väl till den kategorin. Mer eller mindre. Jag har ingen plan men jag ska i alla fall äta bättre och motionera mera. Jag vill helt enkelt må som en prinsessa och bli stark som en gladiator. Är det någon annan som känner för en liten ”må-bra-vecka”?

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

8 svar till “Att må bra”

 1. Jo, jag borde…..men vet inte när jag skall ”hinna”…Och på något vis känns det fel att göra då man har semester och bara borde njuuuuta… Men jag ska, fast inte imorgon… 😉 Ha det så bra!

  Gilla

  1. Jag vet dilemmat! Du får ta tag i det sedan efter semestern 🙂 Kanske du får in en och annan powerwalk iaf så känns det bättre. Jag har varit så duktig idag, hoppas det håller i..denna veckan iaf:) Må så gott!

   Gilla

   1. Jo, jag fick Polars loop till morsdagspresent…och den ser till att jag går 20 000- 30 000 steg/ dag… Helt ok tycker jag… Och det är intressant att följa med sina kurvor i alla världens diagram… Det var ”hälsosystern” som rekommenderade den då jag var på ”40- års kontroll” (!)…. 😉 Ha det så bra!

    Gilla

 2. Det är slut på snacksen en tid framöver och mera effort på motion. Men ett glas vin eller en flaska öl är väl åndå inte så farligt emellanåt? För mycket kan man inte slopa på en gång.

  Lycka till med må bra veckan!

  Gilla

  1. Nej precis, jag håller så med! Man ska göra det man blir glad av och njuter av. Med för mycket förbjuden frukt vet man ju vart det leder.. 😉 Tack, och kämpa på där med motionen!

   Gilla

 3. Åh, ja. Det här med hälsovecka skulle ju vara en god idé. Men jag går ju dessa evighetslånga promenader, tränar mamaträning två ggr i veckan. Då får man väl äta glass en vanlig onsdag, eller hur? 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: