Etno-bruttan

Det är skönt att ha en stil att alltid komma tillbaka till, att luta mot och älska. Hur mycket jag än experimenterar med färger, svart, vitt, enkelt, lantligt, rustikt, minimalistiskt, grafiskt så hittar jag ändå tillbaka till etno-stilen.

För mej är trender som kelim-mönster, handgjordt cementkakel och keramik inget nytt. Inte heller ”Bali-parasoll” eller platsbyggda soffor med tusen och en kuddar känns jättespeciellt. För mej känns den etnoinspirerande stilen väldigt hemvan, trygg. Den finns i mitt hjärta, den är jag. Helt enkelt.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

12 svar till “Etno-bruttan”

  1. Tack Hanna! Visst är stilen fin och mysig på något sätt. Eftersom min pappa är från Casablanca så har jag lite vuxit upp med denna stil, och inte tröttnat ännu.

   Gilla

 1. Så snygga bilder! Blusen är väldigt fin! Är det en Odd Molly?

  Jag har också länge, länge inspirerats och influerats av etno-stilen. Har både kuddar, mattor och lyktor i den stilen här hemma som jag köpt för länge sen, och som fortfarande hänger med som favoriter. Men, dock har jag aldrig riktigt våga köra den stilen helt fullt ut.

  Gilla

  1. Tack rara! Jo, blusen är Odd Molly. Jag kör nog inte heller stilen fullt ut, men jag skulle nog kunna. Tror dock min man inte skulle tillåta det, haha. Han är mer minimalistisk i smaken. Jag fick ju ha ett tusen och en natt-bröllop i alla fall. Det är jättefint att kombinera stilen med annat som du gör!

   Gilla

 2. Den stilen passar ju dig perfekt! Visste förresten inte att X-stitchen finns i en kort modell, jag har bara sett tunikorna. Fast jag har i och för sig inte spanat in Odd Mollys kläder så mycket den senaste tiden heller. Men den här var fin, speciellt den rosa färgen!

  Gilla

  1. Tack 🙂 Jag troratt de korta nog funnits en tid. Har haft den längre versionen men den gillade jag aldrig. Den rosafärgen är superfräsch och kombon med det gröna blir som en isglass 🙂 Har du helt kommit bort från Molly nu?

   Gilla

   1. Njae, inte helt. Har sålt 90% av OM-kläderna, men några favoriter har jag ännu kvar, främst stickade koftor. Jag är så himla ombytlig i min stil att jag ibland kan störa mig på det…blir ju dyrt när man hela tiden vill förnya sig och faller för alla trender. 🙂 Det vore bättre om man hade en ”egen” stil och alltid höll fast vid den. Fast ååh så tråkigt det skulle vara i längden egentligen 🙂

    Gilla

  2. Haha, jobbigt värre! Men det är ju kul ändå. Ombyte förnöjer 🙂 Ja det var ju så att Lovely Knitsen fått hänga kvar. Min garderob börjar nog minska rejält också. Och så många plagg jag aldrig använder, borde kanske sälja vidare till de andra Molly-fantasterna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: