En tatuering!

Är det någon annan som har problem med att hitta snygga tavlor? Jag har sökt i åratal efter snygga tavlor men utan resultat. En tavla ska kunna beröra mej på något sätt, antingen med motivet, känslan eller färg och former. Har kvadratmeter av tomma väggytor som behöver täckas av några härlig bilder.

Igår snubblade jag faktiskt över en illustratör på Instagram. Jag vet inte om det hon gör är hennes jobb eller om det är mer som en hobby. Men hennes bilder berörde mej på ett sätt som jag inte blivit berörd förut. Nu vill jag ha dessa illustrationer överallt. Här på bloggen, i min bok (som jag nu fick lust att skriva), på väggar och på min kropp. Ja, jag fick plötsligt en sådan grym lust att göra en tatuering!

Jag har alltid dillat om att jag vill ha en tatuering, men har inte hittat rätt motiv och inte heller har jag kunnat bestämma mej för VAR jag ska sätta den. Lusten har gått i vågor och de senaste åren har den nästan fallit i glömska. Och när jag riktigt tänker efter så känns det ju mycket märkligt att en gammal tant ska tatuera sig nu när hon i princip står med ena foten i graven. Kanske bara att inse och acceptera att tåget redan har gått.

Men som den hopplösa tantadara som jag är, mailade jag illustratören ändå. Med ålderns rätt.

 

SAMSUNG CSC

Jag med en gammal tavla på den forna gravidmagen

 

4 svar till “En tatuering!”

 1. Ja, det är jättesvårt att hitta snygga tavlor. Å tatuering har jag tänkt på i flera skeden också, vet ungefär vad jag skulle ha för motiv men inte var jag skulle placera den. Är så velande så det lutar nog åt att det aldrig blir något av det hela.

  Gilla

  1. Det är just det där velandet 🙂 För min del måste det nog bli en ex tempore, typ när jag går förbi en tatueringsshop. Ifall det finns lediga tider för skulle inte orka vänta. Men får se..kanske det aldrig blir någon. Jag har äntligen bestämt motivet. Platsen har jag haft klar sen länge.

   Gilla

 2. Jag har alltid sagt att jag skall göra en tatuering då jag fyller 40, men…har på senaste tiden börjat tro att det kanske inte är min grej i alla fall. OM det blir en i något skede så blir det nog med barnens namn eller något sånt. Ja, du hör ju…lite på skral botten det här… 😉

  Gilla

  1. Jasså du har tänkt så. Men varför inte? Kanske man måste känna sig riktigt säker eller sen chansar man och går in i första bästa tatueringsshop 🙂 Lite spänning i livet, hihi.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: