Tågresa och sommarfeeling

Idag lämnade jag resten av familjen i Åboland och hoppade själv på tåget hem till Vasa. Det är ju ingen nyhet att det är världens lyx att åka tåg. Att sitta på en obekväm stol i fem timmar känns som ren och skär njutning trots att man till slut är tvungen att besöka den asigt pissluktande toaletten. Vad är vitsen att knipa igen i fyra och en halv timme när man sedan ändå måste gå?! Men för en småbarnsförälder kan en tågfärd vara rena rama himmelriket. Och det var det minsann! Jag lyssnade på tre poddar, surfade lite med junanettis urusla nät, mailade lite, slötittade i nyaste Se & Hör och surfade på resor till Skagen. Hade till och med turen att inte dela vagnen med skrikande ungar. Bliss.

Att komma hem till ett tomt hus kändes däremot lite konstigt. Kastade lite smink i fejset och cyklade till Ernst. Vilket vårljus det är. Riktig sommarfeeling!

 

SAMSUNG CSC

Appetizers

SAMSUNG CSC

Coolaste etiketten

 

SAMSUNG CSC

Härliga typer

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Himlen så ljus kl 23!

SAMSUNG CSC

Den obligatoriska WC-bilden, of course!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: