Fynd

Igår fyndade jag en snygg trasmatta på loppis. Det visade sig dessvärre att den luktade unket. Jag satt den i tvättmaskin men hela huset och tvättmaskin stank mögelkällare efteråt. Vet inte hur många gånger jag har gjort förhastade köp på loppis. Får väl sälja vidare källarmattan på mitt eget loppisbord nudå, skämt åsido. Däremot gjorde jag ett annat riktigt FYND samma dag, en Odd Molly i mjukaste bomullen. Omlott och allt. Känns nu redan som en favorit.

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

8 svar till “Fynd”

  1. Den var helt superskön, tröjan! Ja du..hmm..Jag har nog gillat alla Mollyplagg jag köpt. Vissa blir dock liggandes i skåpet av någon anledning. Lovely Knit i ull var nog vinterns mest använda plagg. Förra sommaren var det Smirk Shorts och Silk Sleevless dress. Sämsta kanske var X Stitchen, som jag inte tyckte var bekväm pga av för tjockt tyg.

   Har du nån favorit? 🙂

   Gilla

   1. Det är så roligt att du alltid svarar på dina kommentarer! 🙂 Min Molly favorit är klassikern Lovely knit i bomull, har flera stycken o. använder dem allihopa. Ha en fin dag☆

    Gilla

  2. Jag försöker svara på alla kommentarer. Det är ju så mycket roligare att kommentera ifall man får svar också 🙂 Vet inte riktigt varför mitt svar kommer här under din första fråga nu,
   Ja! Loveley Knitsen är underbara! Just nu jagar jag en gul i bomull. Skulle vara så fräscht till sommaren ❤

   Gilla

 1. Du har en jättehärlig blogg :)! Om du vill rädda mattan, lägg den i blöt i ättika+vatten i ett ämbar, sedan tvättar du som vanligt! Jag har räddat många illaluktande paltor på det sättet!

  Gilla

 2. Fint mollyfynd :). Återkom om hur ättikskuren funkar på den unkna mattan, spännande.
  Tackar för skönhetstipsen och har beställt några av produkterna. Dags att ta tag i detta nu ;).
  Kram och hoppas du har en fin onsdag.
  Ulrica

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: