3 svar till “After work”

 1. Hej Nadia! Har precis hittat din blogg via er podcast SNAKK (som jag fann via Linn, som jag fann via Peppe, som jag fann via Cecilia Blankens). Efter att ha lyssnat igenom nästan alla avsnitt (lång helg, sjuk baby, du vet) och bläddrat igenom bilderna på din blogg av korvätande barn, nya kuddar och selfies är jag helt betagen! Du är min nya favoritperson på internatet och jg kommer längta efter varje podcastsöndag!

  Gilla

  1. Hej Emma!
   Men så väldans roligt att du gillar Snakk och min blogg och att du tog tid att kommentera! Och på vilken rolig omväg du hittade mej.
   Idag har ju ett nytt Snakk-avsnitt släpps, hoppas du hinner lyssna. Ha en skön söndag o så ses vi här på bloggen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: