Tiden och google

En dag kan gå så otroligt fort! Speciellt när en hittar sig surfa på cannabis (och andra onödiga konstigheter) trots en massa ”borden”. Och så vips var det dags att hämta kidsen från dagis. Lämnade jag inte dem alldeles nyss? Sedan blir det att föra till kalas och hämta från kalas och till slut lite jobbelijobb mot kvällskvisten.

Imorgon ska jag bli så sjukt hälsosam. Ni ska få se! Jag kommer att bota alla sjukdomar och krämpor. Om jag inte lever tills jag är 101 efter allt hälsosamt blir jag lite förbannad.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

”Vänta, jag ska bara sätta på min glada min”

snakkhbl1

Jag & Linn på löpsedeln igår. ”Vänta, ska bara sätta på läpparna först”

 

2 svar till “Tiden och google”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: