Tarrlikshylla

Varje tant måste väl ha en tarrlikshylla, som Dino kallar det för. Jag köpte min i protest från Ikea när den hemsnickrade aldrig blev färdig. Under tallrikshyllan står barnens spis som förra veckan fick sällskap av en diskho. En liten diskborste av trä och en grytvante är jag ännu på jakt efter, sedan känns det rätt komplett.

Som känt är jag ingen ”sitta-på-golvet-och-leka-mamma” men att leka tebjudning är ganska roligt faktiskt, så barnens kök känns som mycket väl investerade pengar. Vad är inte mysigare än att bli uppassad av ens barn? Måste nog börja introducera de där frissa-lekarna också. Ryyyys, vad skönt att bli pillad i håret!

 

SAMSUNG CSC

Står ju lite snett det där. Väntar ännu på kakel till golvet, därav den listfria väggen och det lutande golvet.

 

SAMSUNG CSC

Älskar servisen från Ikea. Grytlapparna har jag fyndat på Myrorna i Göteborg.

 

SAMSUNG CSC

Krokarna är rätt fiffiga, men borde vara svängas 180 grader för att koppar ska hänga snyggt. Tips till Ikea!

 

SAMSUNG CSC

 

Åå vad jag önskar jag var Leila! Eller en helt vanlig bullamamma. I nästa liv kanske.

 

SAMSUNG CSC

Kokar numera mitt tevatten på spisplattan när vattenkokaren gick sönder. Känns väldigt 1800-tal men hemtrevligt. En vanlig vissel-Johanna borde jag ju ha. Finns säkert tusen snygga modeller.

 

SAMSUNG CSC

Här sitter jag och avnjuter mintte..

 

SAMSUNG CSC

och är rätt nöjd att jobbdagen inhiberades. Fast det sög ju liiite i morse när jag redan gjort mej klar. Men har glömt det nu.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: