Här kommer Pippi Långstrump

Superroligt att så många ville joina Snakk-listan. Det är så skoj att läsa om hur andra har det.

I morse släpade vi våra trötta nunor och helgbakfulla kroppar till dagis bara för att genast få vända i dörren. ”Nej, ni har inte dagisdag idag”. Hjärnan slog plötsligt på och gick på högvarv och flickade igenom allt det viktiga jag borde få gjort just idag. Barnen däremot såg ut som två smileys och sjöng Pippis signaturmelodi på väg tillbaka till bilen. ”Tjolahej tjolahopp tjolahoppsansaaaa”

Det blev att ändra på dagsplanerna och skjuta upp ärenden och jobb till kvällen. Och nu är jag tvungen att luncha hemma. Får se, kanske en burk passerade tomater, ett knäckebröd eller något annat smaskigt som finns. Verkligen inte tjolahej tjolahopp!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: