Söka till Paradise Hotel?

Minns ni när man var yngre och läste Veckorevyn? Eller var det Frida Story? Då skulle man alltid fylla i alla olika tester. Om huruvida man var en cool typ, hade chans på Brad Pitt eller om man var en filmnörd. Typ. Har alltid älskat dylika tester. På Sevendays fanns en kul test för inte så länge sedan som handlade om vilken bloggtyp man är. Skrattade gott åt resultatsvaret. Svaren är inte alltid så komplexa och uttömmande men om de är skrivna på ett kul sätt är det alltid lika underhållande.

Idag gjorde jag en test om jag borde söka till Paradise Hotel 2016. Skrattar fortfarande åt svaret. Och åt bilden. Inte alls så överraskande så var jag inte en lämplig kandidat för PH. Är du? Testa här.

Mera tester åt folket! Och sedan ett filmtips. Är du trött på amerikanska megafilmer och föredrar feel good med det där lilla extra, då ska du se Joy. Går nu på bio och den klarar Bechdeltestet redan i första scenen.

joy

6 svar till “Söka till Paradise Hotel?”

 1. ”den klarar Bechdeltestet redan i första scenen.”
  En fråga: Hur är det med resten av filmen? 😉 med alla andra scener?

  Enligt testet borde jag söka in. 😀 Men jag vet inte, testet kallade mig korkad också…

  Gilla

   1. Nej fy sjutton…. 😀 Liksom jag tror att jag är för intelligent för det. XD Å andra sidan, är jag en finne. Det kan jag kanske rida på, om jag övar upp en slags ”moomin”-svenska och svär mera på finska. 😀
    Och glömmer bort att jag har läst något eller studerat.

    Gillad av 1 person

 2. ”Nej, Paradise är inget för dig! Du borde nog stanna hemma. Du är fett tråkig. Sök till På spåret. Men du är i alla fall smart. Synd att ingen bryr sig om smarthet längre.”

  Inget nytt med andra ord. H: den fett tråkiga (och riktigt nöjd med livet i alla fall)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: