Gjort läxan!

Glad Lucia! Eller hur är det man säger en dag som denna? En skön slöardag har det åtminstone varit. Tror jag inte har gjort något som krävts en större ansträngning. Sovit länge, hängt med barnen, fotat en gravidmage, promenerat i härligt solsken. Det jobbigaste har väl varit att hämta bilen som blev i Västervik efter en julfest i fredags. Det var en kul fest och dagen efter var faktiskt inte så seg som den kunde ha varit. Tack och lov!

Min decemberlista har jag faktiskt avverkat rätt duktigt. Speciellt på den punkten att träffa vänner. Förra veckan åt jag lunch på Strampen med en goding plus att träffade en hel hög med bekanta och obekanta typer på en babyshower. Jag ska nog få in lite mera kvalitetstid med vänner den kommande veckan. Lördag är redan bokad för julkonsert på Wasa Teater och den sedvanliga hamburgaren på Ernst efteråt.

Yogan har jag slarvat lite med. Jag kan nog bättre! Någon bok har jag inte påbörjat. Men det finns ju dagar kvar än, intalar jag mej. Ett great nätshoppingtips skrev jag om här om dagen. Jag har faktiskt konsumerat lite grann. En tidig julklapp åt mej själv. Är ingen prylnörd men den kommer nog att komma väl till pass. Så mycket som jag fotograferar. Den har så bra kamera den här Iphone 6S Plus.

En ny podd har jag också lyssnat på. En finlandssvensk med två systrar i micken, ”En podcast med Elin och Sara”, heter den. En ny (för mej) serie har jag kollat på. Peaky Blinders. Den blir bättre för varje avsnitt. Spännande karaktärer som baserar sig på riktiga personer.

Vin, glögg och pepparkakor. Ja! Coming right up.

SAMSUNG CSC

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: