Uppföljning

Uppföljning av föregående inlägg:

Vad var det jag sa? ”Måååste ta haaand om mej själv ju. Varför prioriterar jag bort mej  allt för ofta?”

Det blev faktiskt ansiktsmask! Kanske lite kläm på pormaskar också (ajabaja). Sedan fick jag ett ryck och färgade bort de hemska solblekta slingorna och sen kapade jag fem centimeter av håret. Jättejämnt antagligen, där jag hängde över toaletten. Frissa deluxe! Men hade föga lust att sopa golvet just då.

Så nu är jag som ny. Känns så bra. Det borde vara olagligt att inte sätta tid på sig själv ibland.

Ps. Tips på alternativ hårfärg mottages gärna! Finns det utan kemikalier?

 

2 svar till “Uppföljning”

 1. Jag har använt både Santes och Khadis örtfärger, gillar Khadis lite mera eftersom jag iaf fick mera exakt den nyans som jag ville ha. Om du inte vill färg själv (är ju ganska pilligt att få det ordentligt i håret, jag brukar ta hjälp av syrran) så rekommenderar jag Alexandras ekologiska som finns i Övermark. Skulle jag inte själv bo i norra Österbotten skulle jag vara stammis där. Har testat andra ekofrisörer också men Alexandra är bäst! https://www.facebook.com/ekofrissa/

  Gilla

  1. Oj tack för tipsen! Jag är usel på att komma iväg till frissan. När jag bestämmer mej för att göra nåt åt året vill jag ha tid, helst igår.
   Ska kolla upp de där örtfärgerna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: