Tuesday morning

Alltså fundera på detta! Nästan halva jordklotets befolkning har sett den nyaste Bond-filmen, Spectre. Galet! Nu är det någonting som gått fel. Vart är världen på väg? Själv har jag inte sett en endaste liten James Bond i hela mitt långa liv. Helt medvetet. Kanske jag missat något.

Bara en early bird-fundering så här en vanlig tisdagmorgon. Något som är nästan lika galet, är att jag nu ska iväg på skolfotografering. Det trodde jag inte skulle hända efter gymnasiet. Men saker och ting kan ändras, Man kan förändras. Kanske jag ser en Bond nån dag. Och tycker det är riktigt hyvens.

nadia boussir

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: