Mitt good stuff

Känner för att dela med mej av några bra grejer jag vet om som jag tycker ni också bör veta. Så ikväll blir det Nadia tipsar. Det kanske blir en serie för det är väl en skyldighet att berätta om good stuff.

Indiska-julpynt

Ja, förlåt! Men jag har sett inlägg om julen redan på andra bloggar men trodde inte jag skulle köpa julpynt i oktober. Kunde dock inte motstå när jag observerade att dessa glitterkvistar (finns olika) nu fanns på Indiska. I fjol gick de som smör, så jag hann inte med. Tydligen ska man handla vissa julpynt i oktober. Dessutom mycket billiga!

minunminminunmin

NEJ! Jag är INTE gravid. Ville bara demonstrera dessa fina väggknipsor i guld som jag fick i present. Häng upp foton, bilder eller annat valfritt. Dekorativt. Finns på Minun Min i Vasa. Har hört att de kostar ynka 80 cent styck.

Kung Fidolin

Det har knappast gått obemärkt att Emma aka ”att vara någons fru” har öppnat webshop med både flickiga fluffklänningar till coolare kläder. Igår kom paketet jag hade beställt. Innehållet var lika fint som på hennes bilder och sjukt snabb leverans. 10 poäng!

disktrasa

Jysk hör till mina hatbutiker. Jag går in där högst en gång per år och konstaterat alltid samma sak. Att det är inget för mej. Nu var jag in på min årliga visit och hittade något(!) för en gångsskull, snygga disktrasor. De illgröna fick åka på sopen ögonaböj!

lidl choklad

Mmm choklad. Och lite lakrits- eller salmiaksmak därtill blir en härlig combo för smaklökarna. Denna choklad från Lidl blev jag bjuden på för någon helg sedan. Den klättrade snabbt upp som en överlägsen bubblare och är nu på min tre i topp lista över lördagsgotta. Tjocka bitar och mycket smak. Kan det bli lördag NU!

Sprid ordet och om ni tipsar, tägga detta så får jag ta del av ert good stuff. Tack och hej!

6 svar till “Mitt good stuff”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: