Fem oumbärliga frågor och svar

Vad ska jag skriva om idag då? Ingenting hade jag tänkt för jag har en krönika att skriva. Ute i sista minuten som vanligt. Ni får inget av mej idag, jag ber om ursäkt! Ni får fem korta, that’s all. Och det är baara för att jag är den mest generösa människan i väääden.

Dagens oufit? Gråa collegebrallor, svart kofta. Under den en randig pyjamasblus. Det blev lite halvmesyr i morse.

Dagens humör? Stressad men slö. Inte så där rapp-i-käften-stressad utan slöare. Nästan lite bakfullaktig.

Dagens bästa? Köttbullar i gräddsås och potatismos. Barnens favoritmat. Ett försök att släta över den dåliga morsans stressutbrott. Jag tror det funkade. och fy vilka goda bullar!

Dagens krämpor? Nu är det ju inte jag som brutit benet, men lite sympationt kan man väl få ha. Vänster axel har krampat mer eller mindre hela dagen. När jag riktigt känner efter så har jag lite ägglossningsvärk också. Känns redan bättre nu när jag fick berätta det för er.

Dagens hemlis? Jag har satt en stor flaska Baileys på kylning. På lördag är den illa ute den lilla rackaren, muhahahhaaa!

Over and out.

2 svar till “Fem oumbärliga frågor och svar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: