Inbillningssjuk

Morgon med dimma vid havet. Önskar ibland jag skulle bo vid havet och få ta del av allt det mäktiga i den miljön. Solnedgångar, soluppgångar, storm, dimma, bleke och bara insupa havets härliga doft. I morse gick jag en sväng ut till dammen utanför huset vårt. Det är något speciellt med dimma. Det var så fuktig luft att gräset bokstavligen sprutade upp vattenånga på mej där jag gick. Snacka om naturlig återfuktning av ansiktet!

Skönt att komma ut i denna fräschör efter en natt av desto obehagligare ångor då Mr Yrjö var på besök. Urk! Får se vad det blir av denna dag. Mår själv underligt eller så är jag inbillningssjuk. Urk urk.

dimmadimmadimmadimma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: