Blank space.

Den långa listan på saker jag funderar på följer nedan. I wish men nope! Jag funderar faktiskt inte så mycket just nu. Sorry jag ljög. Huvudet är tomt. Blank space liksom. Däremot tyckte jag detta var riktigt kul. Så sant, så sant! En lista som någon annan gjort och tänkt till. Snygg design också.

Jag ska köra en morgonyoga och ladda inför dagen. Hjärncellerna ploppar väl tillbaka om en stund, bara kroppen också vaknar. Dessutom ska jag på teater. Mitt på ljusa dan! Måste skarpa nu.

Tror jag aldrig haft en klassisk frågestund här på bloggen, så vi kör igång en idag. Yes! Fråga mej något, jag svarar. Nu har du chansen som alltid funderat över hur många hål jag har i tänderna. Jag kan också ta fram min kristallkula och spå din framtid. Passa på nu då, heh!

nadia boussir

4 svar till “Blank space.”

  1. Ok here goes:

   1. Skär upp alla grönsaker du har (inte gurka då). Stek dem och häll chicärter på. Krydda ordentligt! Koka lite quinoa. Blanda allt och på med citron och olivolja. Sätt mynta i turkisk joggi och ha som sås till.

   2. Oj, hmm. Är en sporadisk motionär. Med en bra podd/musik i örat så glömmer man bort livet utanför. Och när ryggen gör ont, då är det dags att röra på sig.

   3. Ett bra motiv, naturligt ljus, tänk på kompositionen. Va lite artsy!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: