Sprid kärlek i kylan!

Ruggig fredag! Så vad är inte mer passande än att sprida lite kärlek. Ring din farmor, ge en komplimang, pussa dina barn extramycket eller highfiva nån på gatan. Nu behövs det värme här i Finland. Vi är alla samma skrot och korn. Vissa elakare än andra men när vi är i nöd behöver vi hjälp av våra medmänniskor. Lite mänsklighet, när blev det så svårt att visa?

Och eftersom bloggvärlden varit lite nedkyld på senare tid, så börjar jag med att ge en kram till en bloggare som alltid är sann mot sig själv, hon skriver alltid ärligt och ingen bullshit. Hon tar upp saker som ligger henne nära hjärtat och är inte rädd för att provoceras. Dessutom är hon sjukt klok och tar himmelska bilder. Min kram går till Maria.

SAMSUNG CSC

6 svar till “Sprid kärlek i kylan!”

  1. Ja! Rätt att sprida kärlek! Försöker själv alltid komma ihåg att säga om nån gjort nåt bra och allmänt heja och peppa. Jag tror alla kan lära sig om vi delar på det vi kan på varsitt håll.

    Bra krönika förresten! Känner igen mig fastän jag inte är förälder.

    Gillad av 1 person

  2. Håller helt med, alla små, till synes obetydliga gärningar kan föra med sig glädje för en annan. Jag brukar alltid försöka vara vänlig mot folk jag möter och bjuda på en dålig läppä eller en komplimang och oftast så ser man hur den andres blick vaknar till liv och mjuknar. 🙂 Let´s kill them with kindness!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: