En nagelbitare

Det blev att hålla sig vaken i natt. Mina naglar som jag inte brukar bita på är sönderbitna. Tror jag slocknade några gånger före meddelandet från brorsan pep till i telefon. En liten Göteborgskille hade blivit född! Så nu får jag titulera mej faster för tredje gången. Till två flickor i Vasa och nu en lillkille i Götet. Hurra!

Mycket bebisar som föds till vänster och höger. Riktig boom. En prinsessa för någon dag sedan. Många bloggare som ploppat och andra som bara väntar. Det är alltid lika kul med bebisnyheter. Roligast är ju förstås förlossningsberättelserna. Ju saftigare desto bättre

Intresserade kan läsa min senaste story här. Inte så saftig, men så blir det med sista barnet. Halvmesyr, ärvda kläder och några enstaka ord i babyalbumet.

Det som också är intressant är NÄR bebisen kommer. Min brors bebis kom på beräknad dag. Likaså mitt mellersta. Inte så vanligt. Med ettan gick jag en vecka över och med trean i lååånga tio dagar. Ni med barn, i vilken vecka födde ni?

SAMSUNG CSC

 

Ett av mina älskade barn. Han som pöste sig stor i tio extra dagar.

14 svar till “En nagelbitare”

  1. Födde i v.37+2 min förstfödde..var inte redo,huh huh..åkte in på liten koll och blev inlagd o började föda..hade tänkt packa bb-väskan dagen efter..så kan det gå..jag som trodde det skulle gå mot v.40++…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: