Pinsam bloggare

Shites pommes frites! Mycket ska man nog höra om innan öronen trillar av! VAD tycker ni om detta? Själv vill jag bara sjunka genom jorden. Så sjuttons pinsamt!

En känd australiensisk bloggare, app-utvecklare och hälsofantast. Hon har fungerat som en alternativ medicinsk rådgivare och hävdat att hon botat sin egen hjärntumör. Hon har gett ut böcker, varit aktiv inom välgörenhet med mera, med mera.

 

Nu har det uppdagats att hon inte alls gett vidare donationer till välgörenhet utan köpt en fany bil och annat lyx. Efter misstankar från diverse håll erkänner hon också att hon aldrig haft cancer som hon låtit påskina i flera år. Alltså lite som ”I have never had sexual relations with that woman”-presidenten men betydligt värre. Antar hon måste vara mytoman och kanske inte gjort detta med vilja, men ändå. Aj, så pinsamt!

Läs mera till exempel här.

SAMSUNG CSC

Gonatt!

5 svar till “Pinsam bloggare”

 1. En annan dog ju i januari av sin cancer som hon gått ut med att hon botat naturligt och gjort sig väldigt känd med sin blogg Wellness Warrior. Följde med hennes blogg en längre tid tills jag började ana att något var fel.

  Gilla

  1. Ok, nu har jag läst om Wellness Warrior. Helt annan grej ju! Hon stackarn dog ju i cancer som hon haft i 7 år. Hon levde ca lika länge på raw juice-metoden som hon skulle ha gjort med cellgifter. Nu levde hon ett bra liv utan biverkningar istället. Good for her!

   Om jag skulle va Belle skulle jag nog dö av skam..

   Gilla

   1. Jepp, med den lilla skillnaden att hon under de sju åren inspirerade andra till att försöka samma sak. Det plus den här bedragaren har gjort det här med bloggande om hälsa till något som ifrågasätts stort i australiensisk media… om jag förstått det rätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: