En bra grej

-I samarbete med Meracus Beauty-

Hur ofta är det inte en är med om telepatins krafter! Eller det där att du råkar tänka på någon och så dyker denna någon upp. För några veckor sedan satt jag och njöt av ett glas vin med tjejerna. Vi skrattade, tjattrade och skvallrade om allt mellan himmel och jord. Detta tjejgäng är mästerliga på att rekommendera olika produkter, recept, tips åt varandra. Allt jag har lärt mej, har jag lärt mej av dessa kvinns. Nära på i alla fall.

Ett av samtalsämnen var hur hög strålning som har uppmätts i en lågstadieskola i Vasa. Tio gånger högre än den tillåtna! Helt GALET! Hur undviker vi strålningen som omger oss varje dag? Och hur i helsike, kan vi skydda våra barn?

Jag hade nyss hört om en lite grej som kan göra eget hem lite säkrare. Ett klistermärke som sätts på mobilen, datorn eller padden. Detta delade jag förstås med mej till tjejerna. Och någon dag senare, telepati! Marica, som säljer dessa, hörde av sig om ett bloggsamarbete. Var naturligtvis MYCKET INTRESSERAD!

Så hur funkar denna lilla grej, Aires Shield Extreme? 

Aires Shield förvandlar strålningen som kommer från till exempel mobiltelefonen till en mera samarbetande form som inte är skadlig eller strider emot med kroppens egna strålning. Den tar inte bort strålningen från själva telefonen, eftersom det skulle göra att telefonen skulle sluta fungera.

Effektiviteten på Aires Shield Extreme mäts istället på kroppen med EKG och EEG. Mätningarna har påvisat att strålningen har ändrats och inte längre påverkar kroppen negativt.

Strålning, Aires Shield, Barn

Detta kort innehåller ett klistermärke med superkrafter.

SAMSUNG CSC

Köpte ett nytt fräscht fodral, och limmade sedan på märket.

Jag gillar ju att tala i telefon. Gärna maratonsamtal. Ibland kollar barnen på you-tube clips på Iphonen. Så jag beslöt mej för att limma fast den lilla grejen på den. Vill ha en tilll datorn och paddan också. Jag vet att jag inte kan undvika strålningen helt och hållet, den finns överallt men nu har jag gjort något akitivt för att minska en del. För mej och för barnen. Känns bra! 52 pix kostar de. Ett rimligt pris för att skydda knopp och kropp.

Blev du intresserad, kan du få mera information av marika.johansson@anvianet.fi eller här!

3 svar till “En bra grej”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: