Ett skepp kommer lastat med

Måndagen suger rejält då det kommer till väderleken. Snöslask i jämnt flöde från en jämntjock grå himmel. Unnade mej en utelunch på Fondis, men laxen torr nog att drämma någon i huvudet med och grönsakerna slajmiga. Någon smak, vara sig salt eller peppar, hade ingendera. Så mycket för lyxlunch. Däremot fick jag en hel del avklarat, så kanske denna kväll kan jag frossa i någon bra serie.

Kunde för övrigt ta emot tips på några nya! Det får gärna vara spänning, drama, bra manus och gärna klara Bechdel-testet. Just nu följer jag:

The walking dead

Better call Saul

Orange is the new black

The affair

Marco Polo

House of cards

Så kom med förslag på era bästa serier, täänkjuuu!

Och om ni inte har annat för er så vill jag puffa för min helgkrönika! Ett skepp kom lastat med en ny text i fredags. Läs den här och säg att ni pliiiis känner ens lite likadant.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Fredagsfeelingen var bättre än idag

14 svar till “Ett skepp kommer lastat med”

  1. Jo och gillar den skarpt! Trodde inte att den skulle ha en sån spänning trots att den nu inte direkt är en deckare. Nej, har inte kommit mej för att kolla Downtown Abbey, men är ju tvungen nu.

   Gilla

 1. Alltså bästa serien just nu kommer snart på tv2 About a boy, en serie baserad på Hornbys roman med samma namn! En riktig feelgood.

  Gilla

 2. Som den rutinerade seriejunkie jag är ser jag på MÅNGA serier så kanske inte ska tipsa om alla men vissa står extra mycket ut. The Bletchley Circle är en jätte bra serie om kvinnor på 50-talet som löser gåtor, Call the Midwife är lite samma stuk som Bletchley men handlar om barnmorskor i London på 50-talet (båda finns på netflix). Modern Family är kanske det bästa komediserien på marknaden just nu. SÅ. SJUKT. ROLIG. Jätte bra serie alltså! New Girl är också en så rolig serie med starka kvinnliga karaktärer och massa smart humor. Sen ser jag på Chicago fire, Chicago PD, Blue Bloods, Hawaii 5-0 och NCIS: LA. Lite b-iga dramaserier men de är väldigt underhållande och iallafall jag fastnar sjukt lätt i dem.

  Gilla

  1. Hej seriejunkien!
   Tack för alla dina fenomenala förslag. Ska absolut kolla in de där engelska serierna! Och b-igt kan också vara så himla underhållande och ice ansträngande ibland.
   Hinner du mednågot annat? 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: