Fyndet och frustationen

Vissa fynd är helt enkelt bättre än andra! Det nyaste fyndet och en favoriten just nu är en karmstol. Jag kanske berättade om projekt arbetshörna. Det är där denna stol ska få plats och på den min arbetsmyra till bak. Men det där att få ett plötsligt ryck att sätta igång ett projekt och tro att det ska bli färdigt på momangen (helst igår), kan jag sluta med det. Nu genast. Frustrationen som uppstår när det tar för länge och saker och ting inte går enligt planerna! När sladden är för kort, när glödlampan är för stark och skruven inte heller passade. ROOOOOAAAAAR!!!

vintage karmstol thonet SAMSUNG CSC

Pssst..Ännu hinner ni vara med i den lyxiga utlottningen! Nytt och fräscht smink till våren? Ja, tack!

7 svar till “Fyndet och frustationen”

 1. Känner lite igen det där med mig själv också, allt skall helst bli klart nästan direkt eller så tappar man lusten lite grann =)
  WOW Vilken ursnygg stol, gillar gillar. Tänk om man kunde ha en sån tur att fynda en sån skönhet någon gång =) Lyckansost *hihi*
  Ha de fiint..

  Gilla

  1. Just precis så är det, lusten liksom försvinner. Jag antar att det beror på att man är spontan och kommer man på en idé ska det ske DIREKT 🙂 Tack, gillar också stolen rätt mycket faktiskt. Hoppas den ger mej bra arbetsro 🙂 Ha det gott!

   Gilla

   1. Förstår det..det finns två loppis fb grupper här i Åboland och såg liknande stolar som var till salu där. Ena var sönder och den andra hel. Tänkte int på att du knappast är med i nån loppis grupp i Åboland. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: