Bädda sängen

Trots att alla rum i huset har mycket granna färger, brunt och svart så vill jag fortfarande hålla sovrummet ljust och luftigt. Kanske aningen för romantiskt än vad jag egentligen vill ha. Men en sak i taget. Nu söker jag ett nytt sängöverkast. De lyser ju med sin frånvaro i alla inredningstidningar. Men visst använder vanligt folk ännu överkast, eller är det bara jag som bäddar sängen?

Tell me!

takfönster sovrum-romantiskt

18 svar till “Bädda sängen”

 1. Jo jo jo, sängöverkast ska det absolut vara hos oss. Annars är det enligt mej ingen nytta med bäddandet. Fast det stör mej massor att alla färdiga överkast är fel storlek fast sängen är standard. De är alltid alltför breda för vår säng på 160 cm och jag vill inte att de ska ligga längs golvet…

  Gilla

 2. Här bäddas då man får ”fin främmande” eller ja då man får lusten att piffa upp lite extra i sovrummet. Har 2 sängöverkast. Ett till vardag och en till ”fest”. Oftast slängs bara täckena på sängen och vips tjopp hej iväg på morgnarna..

  Gilla

 3. Sängen bäddas nog varje morgon här. Så trevligt när man kommer hem och sängen är bäddad. Skulle den av nån anledning inte ha blivit bäddad måste jag nästan bädda den strax före jag ska lägga mig i alla fall 🙂 Det är liksom trevligare att gå och sov om sängen är bäddad 🙂
  Sen till sängöverkast. Har ett ikea och sen ett arvesängöverkast med mycket färg som jag är jätteförtjust i. Men samma här jag skulle vilja hitta nåt snyggt att byta om med, men har ännu inte hittat det jag vill ha. Mycket beror säkert på att jag inte vet vad jag vill ha.

  Gillad av 1 person

  1. Hah, bäddar innan du går o lägger dej 🙂 Men du har rätt, det känns liksom bättre. Kan inte tåla att se en obäddad säng (hemma alltså), känns smutsigt och ostädat.
   Jag vet inte heller vad jag vill ha. Lär väl ta några år före jag kommer på det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: