The blog goes vinteroverall

Tidigare i vinter lovade jag utvärdera overallen av märket Isbjörn of Sweden. Tänkte det skulle vara dags för det nu när lillisen hunnit använda den i ett par månader nu. Vädret har ju varit minst sagt varierande så overallen har verkligen testats i diverse väderlekar från slask och regn till iskalla vindar och många minusgrader.

Redan när man känner på overallen så känns materialet bra och stadigt utan att vara oföljsamt. MEN låt er inte luras av hur tyget känns med enbart händerna. Då det kommer till funktionella vattentäta barnkläder kan man faktiskt skippa känslan och gå på fakta, testfakta och det bästa av allt egen erfarenhet. Believe me, barnen har haft alla märken som tänkas kan och då menar jag inte märken från lågprismegakedjor.

Vi har testat Molo Kids, Mini Rodini, Polarn o Pyret, Wheat, Mini A Ture, Didriksons, Helly Hansen och säkert ännu fler. I know, har man varit barnklädsfanatiker så har man. Numera är jag en återställd sådan. Nästan. Mini Rodini har tidigare varit min absoluta favorit och legat i topplistan, men nu känns det tammefan som om Isbjörn glider in och kniper första plats.

Jag ska berätta varför denna bubblare får så höga betyg:

Den är sjukt varm trots att den är tunn. Beror på den miljövänliga stoppningen. Finns det något värre än styva, tjocka kläder?

Den verkar andas superbra!

Den är slitstark och hittills syns inte ett spår av användning. Som Molo till exempel, mjuka knän är att räkna med.

Den blir inte våt. Alls! Har inte märkt av slask eller regn. Allt glider av.

Om jag ska säga något negativt så är det modellen. Sitter inte lika snyggt som exempelvis Molo. Och färgvalen skulle gärna få vara fler och enfärgade.

Så leker old school lärarinna här och ger Isbjörn Of Sweden ett vitsord på 9,5 (av tio)

Jag köpte våra outfits från Eva och ser att där ännu är rea! Om någon vill testa för egen del alltså.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

4 svar till “The blog goes vinteroverall”

 1. På tal om inget har jag drömt om dig i natt, haha! Vi stod på en strand mitt i sommarvärmen o talade om nånting, medan dina ungar rusade omkring o härjade. Mycket harmonisk stämning. Jag drömmer så underliga drömmar, minns inte ens vad vi talade om ! Men sommarlängtan väcktes ju till liv iaf… Kanske ett tecken på att vi ses i sommar? 😀

  Gillad av 1 person

  1. Låter väldigt verklighetstroget..mina ungar rusar omkring.. 🙂 Vi speedar på vintern nu så vi får njuta av sommarn. Och kanske dina preggodrömmar är borta vid det laget 😉

   Gilla

 2. Hej! Otroligt fin overall o riktigt bra tålig. Men vilken färg är det där? Är det från årets? Den rosa verry Berry ser mer lila ut. Inte så där härligt rosa fin. Vill köpa ny isbjörn men rosa inte rosalila. Inte sett i verkligheten dock.
  Med vänlig hälsning
  Anna

  Gilla

  1. Hej! Den är nog årets verryberry. Den är lite kall i tonen. Kanske aningen mer lila än på fotot men inte mycket alls. Rosa fanns väl förra året tror jag. Kanske du hittar en begagnad? Ha det gott!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: